Audi banneri 480x3874plus akumulator

Audi banneri 480x3874plus akumulator

 

akumulator foto1Audi originalni akumulator:Akumulator je glavni izvor energije za pokretanje motora. Kemijski procesi koji se događaju unutar akumulatora omogućavaju mu da isporu?i dovoljno energije ali mu takočer i skračuju životni vijek.
Sa svakom novom generacijom vozila povećava se broj električnih i kontrolnih ure?aja. Poboljšanja poput sustava pomoći voza?ima omogućavaju sigurniju i ugodniju vožnju, ali i postavljaju sve veće zahtjeve pred akumulator.

Audi originalni akumulatori posebno su dizajnirani kako bi zadovoljili zahtjeve povećane potrošnje električne energije u vozilu.


 

akumulator foto2Besplatna provjera stanja akumulatoraKako ne biste imali problema sa paljenjem, provjerite stanje akumulatora u ovlaštenom Audi Servisu i ako je po trećebno zamijenite ga po povoljnim cijenama.

7 sekundi je po trećebno da provjerite stanje vašeg akumulatora.

rezervirajte terminPrednosti originalnog akumulatora:

- pouzdan hladni start
- nije po trećebno održavanje
- do 20% veći sadržaj olova od većine konkurentnih proizvoda
- integrirani indikator istrošenosti
- vrhunska kvaliteta
- niska cijena

ikona Facebook ikona YouTube

© 2015. Porsche Croatia. Sva prava pridržana.

Ova stranica koristi kolačiće.

Upotrebljavamo kolačiće u svrhu upravljanja internetskom stranicom, poboljšanja njezine prilagođenosti za korisnike, analize statističkih podataka o korisnicima te za objavljivanje odgovarajućih promidžbenih sadržaja. Ako želite saznati detaljnije informacije o korištenju kolačića, kliknite

Prihvaćam