Audi banneri 480x387 4plus metlice brisaca

Audi banneri 480x387 4plus metlice brisaca

metlice foto1Audi originalne metlice brisača:Metlice brisača značajno doprinose sigurnosti u prometu. U 6 mjeseci “prijeđu” 800 km na površini vjetrobranskog stakla. Uslijed sunčevog zračenja, ozona i drugih utjecaja, gume svakog brisača na kraju otvrdnu i postanu porozne i napuknute. Tragovi insekata na vjetrobranskom staklu, led i niske temperature tijekom zime mogu oštetiti fini rub brisača.

Kada su metlice brisača oštećene, ostavljaju tragove ili prljavi film na vjetrobranskom staklu. Preporuka je da takve metlice brisača zamijenite.

Prednosti originalnih metlica brisača:- visoka kvaliteta izrade
- veća otpornost na promjene temperature i UV zrake
- kvalitetno brisanje i pri većim brzinama (manji utjecaj vjetra)
- jednostavna zamjena
- temeljito čišćenje vjetrobranskog stakla, bez razmazivanja
- izuzetno dug vijek trajanja
- veća sigurnost u prometu
- integrirani indikator istrošenosti (kod AERO metlica)

Pobjednik testiranjaTijekom tri mjeseca, nezavisna kompanija DEKRA Certification GmbH provela je rigorozno testiranje metlica brisača nekoliko uglednih proizvođača. Između ostalog, metlice su testirane na 150.000 radnih ciklusa i temperaturne

Rezultat testiranja nije slučajan, jer su Audi originalne Aero metlice kombinacija neprekidnog istraživanja, inteligentnog dizajna, upotrebe kvalitetnih materijala i vrhunske izrade.  A sve s jednim ciljem: učiniti vožnju što sigurnijom i u teškim vremenskim uvjetima.

Ova stranica koristi kolačiće.

Možete ih isključiti promjenom postavki browsera.

Prihvaćam